Underholdning med vikinger

Vikinger har blitt moderne igjen. Det blir laget filmer og TV-serier om vikinger. Ikke alle filmer er like historisk korrekte, men underholdningsverdien kan likevel være god. Den norske filmen Gåten Ragnarok bidro også til å gi nytt liv til gamle myter. Norske filmskapere har vært litt forsiktige med å bruke vikinger og norrøn mytologi i filmer, men kanskje dette blir mer vanlig i framtiden.

Vikinger i spill

vikings-go-wild-slot-logoVikinginspirerte spill har også blitt en trend, og det finnes både gratisspill og pengespill som handler om vikinger. For voksne finnes det flere spilleautomater med vikingtema. Disse kan spilles både som gratisspill og med ekte penger. To spilleautomater som har vikingtema er Viking Quest og Vikings Go Wild. Viking Quest er en ganske sjarmerende spilleautomat med to unge vikingbarn. Spillet byr på herlig underholdning og humor, og hvis man spiller med ekte penger, kan man også vinne et par fine gevinster. Det spesielle med dette spillet, er at det er mange store symboler som dekker både to og fire posisjoner. Bakgrunnsbildet viser natur, og man hører fuglesang. Vikings Go Wild har også en litt annerledes oppbygning, der de fem hjulene er plassert mellom stavnene på et vikingskip. Man finner disse spillene på norske nettkasinoer.

Spillespill finner man en håndfull gratisspill med vikingtema, og flere av disse spillene passer både til barn og voksne. Et av spillene heter The Viking, og her skal en viking prøve å erobre en borg. Motstanderen er en ridder i rustning. Et annet spill man finner hos Spillespill er Viking Delivery, der man skal levere utstyr til vikingene.

Norrøn mytologi

I tillegg til at vikinger ofte inspirerer til spill, finnes det også mange spilleautomater med tema fra norrøn mytologi. Derfor er det lett å finne spill som handler om norrøne temaer. Vikingene er i vinden igjen.

Privacy Policy