Nyere tids underholdning

Mye av den nyere tids underholdningen har gammel historie og fascinerende røtter. Her blir “old school made new” på den mest spennende måte for oss som leter etter atspredelse.

Fantastiske og fargerike univers

mmMMORPG er en form for underholdning som fengsler utallige mennesker hele verden over. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor dette er et tidsfordriv som fenger. Ikke bare kan man tape seg helt i et valgt fiktivt univers, men man gjør dette sammen med mange andre som deler den lidenskapen man har for dette universet. Det er en enorm mengde ulike spill på markedet. Dungeons and Dragons startet som et rollespill i fantasy-sjangeren allerede på 70-tallet, som nå også har utviklet seg til et praktfullt MMORPG. Man befinner seg fortsatt i Eberron, en eventyrlig verden full av fantastiske skapninger. Her kan man skape seg den rollefiguren man ønsker og dra ut på utrolige opplevelsesreiser fulle av magi og monstre. Dungeons and Dragons MMORPG er gratis, men da har du begrenset tilgang til noen funksjoner i spillet. Battlestar Galactica er et annet MMORPG. Dette spillet er løst basert på TV-serien med samme navn. Den originale Battlestar Galactica gikk på TV-skjermene allerede på 70-tallet. Universet er det samme nå som før, dette er en klassiker innenfor science fiction-sjangeren. I dette spillet må du velge om du skal være menneske eller cylon, og Battlestar Galactica har en hel mengde helt rå romskip.

Like eventyrlige utfordringer med vinnersjanse

Det ligger mye nostalgi i de gamle spilleautomatene. De første automatiske spilleautomatene kom allerede på 60-tallet. I filmen Pixels får vi se den store underholdningsverdien det var i å møte venner i spillehallen tidlig på 80-tallet. De fargerike universene, den heftige musikken og den morsomme utfordringen som lå i spillingen. Nå for tiden er selvsagt også alt dette tilgjengelig ved et tastetrykk. Det finnes et helt enormt utvalg av spenstige spilleautomater på nett. På Casinoavisen.com kan man finne fram i denne jungelen av underholdningsmuligheter. Og dagens spilleautomater er ikke mindre eventyrlige i tematikken enn andre spill på nett. Hva med for eksempel en ekspedisjon til Atlantis i Lost Secet of Atlantis? Dersom du liker science fiction kan du prøve spilleautomaten Battleship. Det er nærmest ubegrenset utvalg av ulike tematiske spilleautomater på nett. Og på disse kan du i tillegg stikke av med en pen gevinst.

Litteraturen takler også overgangen til nett

En annen underholdningsform med betydelige historiske røtter tar også grep på nettet. DIY-litteratur (gjør det selv litteratur) handler først og fremst om egenpublisering av litteratur på nett. Ikke bare er dette en måte der kunstnere kan nå ut til et publikum uten hjelp fra store forlag, men sørger også for en arena for motkultur, for at mer indie og alternativ litteratur kan produseres og nå et lesende publikum.

Privacy Policy